Situat în zona de nord a Bucureștiului, NorthSide Park este construit pe cel mai prețios teren de pe Gheorghe Ionescu – Sisești, în mijlocul unui parc privat, cu arbori și grădini amenajate, și deschidere către lacul Grivița.

Cu o arhitectură ce va rămâne mereu relevantă, folosind materiale premium și o manoperă de excepție, NorthSide Park este realizat cu imensă responsabilitate. Într-o ambianță calmă și sofisticată, proiectul denotă un caracter aparte ce pune în valoare frumusețea naturii.

Fie că te afli în mijlocul parcului verde, pe marginea lacului sau în intimitatea propriei terase, vei simți delicata îmbrățișare a naturii luxuriante ce-ți oferă imediat o stare de liniște și confort. Trebuie să vezi cu ochii tăi… De la răsăriturile de poveste, când primele raze ale dimineții se reflectă ca și într-o oglindă pe suprafața lacului, până la cele mai azureene apusuri, acesta este locul pe care vei fi fericit să-l numești “Acasă” mulți ani de acum înainte.

Deși o construcție semnificativă în portofoliul dezvoltatorului, NorthSide Park a fost plănuit de la început să ofere confortul și aerul unui proiect de tip butic, cu minim impact asupra mediului înconjurător, folosind din plin avantajul poziționării sale în mijlocul naturii. Renumita noastră arhitectă, Alina Vîlcu, împreună cu echipa sa de la biroul de arhitectură și design Piano:Terra, și-au imaginat de la început o oază de natură pură, chiar în mijlocul peisajului urban. Îmbinarea armonioasă între materiale moderne ce oferă confort, fiabilitate și siguranță, cu elemente naturale precum piatra atent selecționată și finisaje de cea mai bună calitate, a rezultat într-o arhitectură ce va transcende timpul.

Cele trei blocuri ce compun NorthSide Park oferă locuințe ce emană grandoare și finețe. Fiecare apartament de tip duplex are intrare proprie, spații extinse în zona de living ce se continuă prin pereți cortină către grădini private. Apartamentele de la etajele superioare sunt bine proporționate, excelente pentru o viață modernă, cu dormitoare master ce includ zonă dressing și băi matrimoniale. Terasele cu adevărat semnificative oferă ocazia perfectă pentru a-ți crea propria grădină suspendată. Penthouse-urile sunt un vis. Mai mult decât spațioase și confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta. Fie în intimitate, fie alături de familie și prieteni, vei aprecia grădinile de tip rooftop parțial acoperite, cu spații concepute pentru relaxarea la soare și pentru mult așteptatul grill de weekend.

Cursuri private de yoga și fitness în parc, chiar pe marginea lacului, te ajută să obții echilibrul dorit, în timp ce copiii se vor bucura de zona special amenajată pentru ei. Plimbările pe lac devin o rutină, când este atât de ușor să ancorezi caiacul sau o barcă de mici dimensiuni. De pe ponton vei admira cei mai frumoși nuferi, rațele cum pedalează una după celaltă, lebedele ce prezintă un spectacol doar pentru tine, și chiar ocazionala țestoasă în lentă tranziție, aparent ignorându-te în propria ei înțelepciune. Trebuie să vezi cu ochii tăi… Este mirific…

Tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care să-l numești “Acasă”. De aceea siguranța ocupă un loc principal în prioritățile care ghidează deciziile noastre. Întregul domeniu are pază non-stop, cu acces controlat, intervenție rapidă, camere video ce supraveghează fiecare metru pătrat al spațiilor comune, totul pentru ca tu și familia ta să vă bucurați în liniște de fiecare moment acasă.

O echipă aleasă și testată de profesioniști stă la dispoziția ta pentru servicii zilnice de curățenie, montare, mentenanță și reparații a instalațiilor electrice, de climatizare sau sanitare.

“Alergatul” după un loc de parcare este de domeniul trecutului când ai la dispoziție spații pentru mașinile tale atât la exterior, căt și la subsol (achiziție separată). Poziționarea excelentă de care se bucură NorthSide Park îți oferă imediat acces la transport în comun (metrou 50, RATB 5m). O listă lungă de magazine și malluri, supermaketuri, banci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness, școli și grădinițe, tot ceea ce ai nevoie în viața de zi cu zi nu se află mai departe de câteva sute de metri.

Lucruri pe care le vei aprecia

securitate-1024x683

Siguranță și securitate

+

Monitorizare video 360° – peste 35 camere video acoperă toate spațiile comune

Pază asigurată 24/7

Intervenție rapidă

Administrare-1024x683

Administrație și servicii dedicate

+

Acces la o echipă de profesioniști pentru montare, mentenanță, reparații (cost adițional)

Acces la o echipă de profesioniști pentru curățenie și housekeeping (cost adițional)

Administrație și mentenanță a spațiilor comune

Metrou-1024x683

Transport în comun la poartă

+

Acces gură de metrou – Stația Străulești – 50m

Acces stații autobuz RATB 205, 304, 460B, 697, N117, N118 toate la mai puțin de 50m

facilitati-1024x683

O lume de facilități și servicii

+

O listă lungă de magazine și malluri, supermaketuri, bănci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness, școli și grădinițe, tot ceea ce ai nevoie în viața de zi cu zi nu se află mai departe de câteva sute de metri.

Park-Lake-11

Parc amenajat / Acces lac

+

Parc frumos amenajat cu bănci, șezlonguri și alei pavate, chiar pe marginea lacului

Ponton / Deck – perfect pentru a ancora o barcă de mici dimensiuni sau un caiac

Kids-Area-Caracteristici-1024x683-11

Loc de joacă pentru copii

+

Avem locul perfect conceput pentru copii. Aici se vor distra de minune.

Află detalii despre fiecare

tower-600x600-300x300

NorthSide Tower

Al treilea bloc construit, The Tower se ridică 11 etaje și cuprinde 84 apartamente (20 cu trei camere, 40 cu două camere, 20 studiouri și 4 penthouse-uri), parcare subterană pentru 90 de mașini, precum și spații de depozitare (cu suprafețe variabile 2-4mp).

Parterul este destinat spațiilor comerciale, cu servicii și produse ce vor servi locuitorilor complexului (supermarket, bănci, farmacii, etc).

garden-600x600-e1503511204510-284x284

NorthSide Garden

Primul construit, The Garden este cel mai mic dintre cele trei blocuri. Cu doar doua etaje (doi și trei) dedicate apartamentelor cu două și trei camere, The Garden oferă patru apartamente de tip duplex cu intrări proprii și grădini private. Penthouse-urile sunt cu adevărat deosebite, cu spații extinse la interior și grădini rooftop pe întreaga suprafață a acestora.

by-the-lake600x600-e1503511292813-300x300

NorthSide By the Lake

Ultimul bloc terminat și livrat este NorthSide By The Lake. Precum The Garden, acesta oferă patru duplex-uri la parter și etajul 1, cu intrări și grădini individuale, două penthouse-uri cu grădini rooftop și apartamente cu două și trei camere la etajele intermediare. La subsol se regăsesc parcări pentru 20 mașini și multiple spații pentru depozitare.

Galerie foto proiect